Azonnali, rádiófrekvenciás feszesítés

Bőrsimító, tónusnövelő, felfrissítő kezelésemet a magyar bőrgyógyászok által fejlesztett Dr.Derm rádiófrekvenciás és valódi tű nélküli mezoterápiás egységével végzem. A Mezoforte névre keresztelt elektrokozmetikai gép kiforrott, egy alkalom alatt is hatásos technológiákat ötvöz. A fejlesztő szakértők több tíz éves bőrgyógyászati, kozmetológiai gyakorlata a garancia a kezelés sikerességére.

A kezelés lépései:

  • A bőrtípusnak megfelelő letisztítás után finoman hámlasztó és feszesítő sav kerül az arc és a nyak bőrére, és női Vendégek esetén, a dekoltázsra bőrmegújító peeling.
  • Ezután következik a rádiófrekvenciás szakasza a kezelésnek: az arcon-nyakon a már önmagában is kellemesen melengető hatású gél fokozza a rádiófrekvencia, a kollagén és elasztin rostokra kifejtett felmelegítő és azokat összehúzó hatását. Így az, mint egy kinyújtott rugó, a kezelés hatására összeugrik és visszanyeri feszességét.
  • A harmadik lépésben a bőr mélyére juttatjuk az egyedileg

összeválogatott, Mesotica hatóanyag-koktélt. Bejuttatunk többek között vitaminokat, nagyon kis molekulájú, tökéletesen hasznosuló hialuronsavat, kollagént építő vagy annak természetes lebomlását gátló peptideket (a fehérjéink „építőköveit”). Ezt a valódi tű nélküli mezoterápiás (elektroporációs) kezelőfejjel tesszük, mely a bőr felmelegítése vagy bármiféle kellemetlenség nélkül nyit azon mélyre nyúló, mikroszkopikus csatornákat, hogy a hatóanyagok még jobban hasznosuljanak és elraktározódjanak a sejtekben.

  • A rádiófrekvencia által kicsit kipirulhat a bőr, ha szükség van a reakció lelohasztására, a Dr. Derm krio(hideg)terápiás egységével átsimítást végzünk a kezelt területen. A hideg hatására a pórusok is összehúzódnak, így plusz egy extra bőrfelszíni kisimítást, felfrissítést is tudunk adni az arcnak.
  • Ezután egyénileg kiválasztott fátyolmaszkot teszünk fel; erejének kibontakozásához 15 perc szükséges, míg kellemes, ellazító nyak, váll- és dekoltázs-masszázst kap a vendég. (Az arcot rádiófrekvenciás kezelés után közvetlen nem tanácsos alaposan megmasszírozni, mert az eljáráskor feszesített szövetek így elernyedhetnek, és hatását veszti a kezelés.)
  • Végezetül szemkörnyékápoló és bőrtípusnak megfelelő, fényvédős krém kerül az üdébbé, feszesebbé, egészségesebbé varázsolt bőrre.


Egy kezelés hatása

Kövesd a Krémikust Instán és FB-on is!


Felhasználási feltételek

Az oldalon szereplő cikkek, a legtöbb leírás, előtte-utána kép Mészáros Dóra szellemi tulajdona. Másolása, közzététele csak előzetes írásos engedéllyel, az eredeti forrás (pl. az adott aloldal linkjének) feltüntetésével lehetséges. Ilyen irányú kéréssel kérlek, fordulj hozzám a carted.ora@gmail.com címen!


Adatvédelem

Adataid védelméről (GDPR) a tájékoztatót ide kattintva érheted el.

Itt találsz meg:

1015 Budapest,

Csalogány utca 28.

MH Kozmetika


Bejelentkezés: +36 30 938 9240

Csak készpénzes fizetés lehetséges!