30 perces arc- és dekoltázsmasszázs

Azt hiszem, e kezelés hasznosságát, előnyeit senkinek sem kell bemutatni –

az ellazító, feltöltő tulajdonságait legalábbis nem. De még miért ajánlott a

felsoroltak mellett rendszeresen alkalmazni?


Izomtónus-javító hatás

A jól megválasztott, egyénre szabott (a bőr korának és az erek állapotának megfelelő) masszázs-mozdulatokkal passzív izomtornáztatást és így arckontúr-emelést érhetünk el hosszú távú alkalmazásával, a vérkeringés fokozásáról, a szövetek felmelegítéséről és így a bemasszírozott krém fokozottabb felszívódásáról nem is beszélve. Kifejezetten észlelhető egy-egy, akár 20 perces arcmasszázs során is a különbség a bőr

állapotát illetően.Arcon jelentkező ödémák megszüntetése

Ilyen esetben kicsit gyengédebb masszázst kap a vendég, hiszen az erőteljes mozdulatok hatására sérülhetnek a víztelítettség által nyomott, feszített szövetek. Nyirokmasszázs-mozdulatokkal vegyített masszázs az ideális ilyenkor, hiszen így serkentjük a víz és a salakanyagok távozását a szervezetből. Visszatérő, nem szívelégtelenséghez társuló ödémánál azonban átfogóbb kezelésre lehet szükség.

A kozmetikában alkalmazván nyirokmasszázs-ismereteimre támaszkodva igyekszem csökkenteni a kezelt terület ödémáját, tehát ebben az esetben is személyre szabott a masszázs.


A vegetatív-idegrendszerre kifejtett jótékony hatása

A vegetatív (autonóm)-idegrendszer működését a belső elválasztású mirigyekkel együtt végzi. Működésének támogatásáért akár a masszázzsal is sokat tehetünk. A masszázs simító, izomlazító mozdulatainak köszönhetően hat az idegrendszerre is, így hatására akaratlanul is ellazulunk, megnyugszunk.

Minden ember számára létezik megfelelő masszázsforma, akkor is, ha valamilyen betegségben szenved (egyetlen kivétel a daganatos megbetegedés, ilyenkor meg kell várni a tünetmentességet, csak ezután szabad masszírozni). A kulcs a kellő alapossággal megválasztott masszázsformában, illetve azon belül a fogások alkalmazásában van. Kezeletlen pajzsmirigy-probléma esetén például kerülendő a nyirokmasszázs

(a nyaki nyirokcsomók kihagyhatatlan kezelése, és így a pajzsmirigy működésére való hatás miatt), de ekkor lehet választani a pl. a svéd-, illetve gyógymasszázst. Nagyon alacsony vérnyomás esetén kerülendő például a fül masszírozása, hiszen ez a mozdulat hirtelen csökkenését okozza a vérnyomásnak.Ezen ismeretek birtokában egy alapos letisztítást és bőrtípusnak megfelelő radírozást követően 30 perces relaxációs, egyénre szabott, bőr- és általános egészségi állapotnak megfelelő arc-váll-dekoltázs-felkarmasszázst nyújtok Vendégeimnek.

Kövesd a Krémikust Instán és FB-on is!


Felhasználási feltételek

Az oldalon szereplő cikkek, a legtöbb leírás, előtte-utána kép Mészáros Dóra szellemi tulajdona. Másolása, közzététele csak előzetes írásos engedéllyel, az eredeti forrás (pl. az adott aloldal linkjének) feltüntetésével lehetséges. Ilyen irányú kéréssel kérlek, fordulj hozzám a carted.ora@gmail.com címen!


Adatvédelem

Adataid védelméről (GDPR) a tájékoztatót ide kattintva érheted el.

Itt találsz meg:

1015 Budapest,

Csalogány utca 28.

MH Kozmetika


Bejelentkezés: +36 30 938 9240

Az időpontfoglalás menetét ITT találod!


Készpénzes és átutalásos fizetés is lehetséges.