Kíméletes tisztító arckezelés

Csak egyenletes, makulátlan vásznon fog szépen az ecset és a szín. A látszólag ragyogó bőrkép átmeneti eléréséhez használhatunk sminket, azonban az aknék, a mitesszerek okozta tág pórusok egyenetlenségei átütnek az alapozón. Ahhoz, hogy bőrünk egészségesen, üdén ragyoghasson hosszú távon, szükséges a bőr egyedi állapotának megfelelő, időnkénti mélytisztítás.

A tisztító arckezelés nálam egyénileg áll össze, személyre szabottan - mert nem vagyunk egyformák. Azonban egy valami állandó: szeretném, ha a tisztító kezelés is jó élmény lenne összességében, így az alap Kis- és Nagy kíméletes tisztító kezelésekhez is tartozik kényeztető kézmasszázs és kimozgató, feloldó vállmasszázs.

Az első találkozás alkalmával diagnosztizálom a bőr típusát,

felmérem érzékenységét, rugalmasságát, megbeszéljük a vendéggel, vane esetleg valamilyen, a kezelés lépéseit befolyásoló betegsége, allergiájatapasztalte érzékenységet valamelyik korábban használt krémnél stb. Egyeztetésre kerül, hogy hány alkalommal és milyen időközönként érdemes ezt a kezelést igénybe venni. (Szükség lehet nagy számú, nagyon gyulladt aknék, illetve betokosodott, nehezen ürülő mitesszerek esetében még legalább egy tisztító arckezelésre az elsőt követő héten. Ezt az első kezeléskor közösen egyeztetjük a vendéggel.)

A kezelés menete:

  • Bőrtípusnak megfelelő letisztító termékekkel (arctejvagy arctisztító gél) eltávolítjuk a szennyeződéseket,

sminket - minden vendégnél tiszta lemosókendővel.

  • Fehérjebontó enzimeket tartalmazó peelinget viszünk fel,

mely a bőrön hagyva kíméletesen, dörzsölés nélkül végzi el

az elhalt szarulemezek eltávolítását és egyúttal lazítja a

mitesszereket, puhítja a bőrt. Egy csésze finom tea

mellett a vendég relaxálhat, míg a peeling dolgozik.

  • A hatóidő letelte után gőz segítségével felpuhítjuk a bőrt.

Ez idő alatt kellemes kéz- és karmasszázst kap a Vendég.

A gőzölésnek és az enzimes peelingnek köszönhetően nem kell majd olyan erős nyomást kifejteni a bőrön, hiszen megnyílnak a pórusok, lágyabbak lesznek a mitesszerek és könnyebben eltávolíthatók. Így tehát összességében sokkal kíméletesebb a “nyomkodás”, nem kell tartani a kezelés után több óráig, napokig tartó puklis, vöröslő, foltos arc képétől.

Egy terület tisztítása előtt és közvetlenül utána

A pakolás előtt és közvetlenül utána


Maga a mechanikai tisztítás egyszerhasználatos kesztyűben és tisztító kendővel történik, a bőr állapotához mérten a lehető legkíméletesebben. A művelet után bőrfertőtlenítő tonikos áttörléssel megakadályozzuk a kórokozók elszaporodását, tiszta pórusokat hagyva hátra. Kérésre, a kezelés részeként szemöldök-igazítást is végzek, mely a Vendég igényeihez mérten történik. Ezután egyénre szabott, tápláló, regeneráló, hidratáló hatású Mesotica

szuperkoncentrátumot viszek be ultrahanggal az arcbőrbe. A pórusokat lezárandó nyugtató, összehúzó, sebgyógyító, fertőtlenítő pakolás kerül fel.
Ezek után a maszk hatóideje - 10-15 perc - alatt végzett

kellemes, lazító átmasszírozást végzek a vállakon,

dekoltázson. Ha az arcbőr állapota is megfelelő hozzá,

ez kiegészíthető egy +20 perces arcmasszázzsal. A kezelést

az arcra bőrpírfedő, fényvédős BB krém,

a dekoltázsra bársonyos hidratálókrém felvitel zárja, mellyekkel tiszta, egyenletes tónusú bőrrel gazdagodva távozhat a vendég.

A kezelés végén

Ti mondtátok a kezelésről:

Vélemények forrása: bonuszbrigad.hu

Kövesd a Krémikust Instán és FB-on is!


Felhasználási feltételek

Az oldalon szereplő cikkek, a legtöbb leírás, előtte-utána kép Mészáros Dóra szellemi tulajdona. Másolása, közzététele csak előzetes írásos engedéllyel, az eredeti forrás (pl. az adott aloldal linkjének) feltüntetésével lehetséges. Ilyen irányú kéréssel kérlek, fordulj hozzám a carted.ora@gmail.com címen!


Adatvédelem

Adataid védelméről (GDPR) a tájékoztatót ide kattintva érheted el.

Itt találsz meg:

1015 Budapest,

Csalogány utca 28.

MH Kozmetika


Bejelentkezés: +36 30 938 9240

Az időpontfoglalás menetét ITT találod!


Készpénzes és átutalásos fizetés is lehetséges.