Kristályos szemkezelés

Előtte - utána

Ezt a kényeztető, különleges élményt nyújtó kezelést ajánlom mindenkinek, aki kiszakadva a dolgos hétköznapok rohanásából, akár egy ebédszünet alatt szeretne kicsit megpihenni, feltöltődni és nem utolsó sorban a finom szemkörnyéki bőrt valóban tápláló, tartósan kisimító termékekkel ápolni. Elektrokozmetikai gépet nem használunk ennél a kezelésnél (pl. a szemhéj vékonysága miatt), csupán a manuális masszázs segítségével dolgozzuk be a bőrbe az értékes hatóanyagokat. Ez kedvez azoknak a Vendégeknek is, akiknél egészségügyi probléma/bizalmatlanság miatt nem alkalmazunk gépeket.

A kezelés lépései


  • Az arc és a szemek letisztítása után a szem környékére bőrmegújító savas szérum kerül, mely kisimítja, üdévé teszi a finom bőrfelületeket.
  • Ha szükséges, csipesszel szemöldök-formázást végzünk.


  • Ezután puha legyezőecsettel felsimítjuk a regeneráló, ráncfeltöltő, hidratáló, halványító peptidekben gazdag hatóanyag-koktélt a kezelendő területre.


  • Speciális izomlazító, feszesítő, nyirokelvezető kézi masszázzsal folytatjuk: a szemöldökök fölötti izomzat és a külső szemzug környékének átdolgozása, ellazítása a ráncokat is kisimítja. A speciális nyirokdrenázs-mozdulatok segítenek a szem alatti táskák, karikák eltűntetésében.


  • Frissen kikevert hidratáló gélpakolás kerül a szemekre, mely antioxidánsokban gazdag eper- és vörösáfonya-kivonatot tartalmaz. A pakolás kellemesen hűsít, élénkít és ha megszilárdul, egyben le lehet emelni a szemről, nem húzza a bőrt, nem ragad a szempillákba. Puha, nedvességgel feltöltött bőrt hagy maga után.
  • A kezelést féldrágakő kristályokkal végzett energetizáló reflexpont-masszázzsal zárjuk. A szem környékén elhelyezkedő idegkilépési pontok stimulálása nem csak a szemek, de akár a fej fájdalmait is képes csillapítani. Tápláló szemkörnyékápolót viszünk fel, mely védőréteggel látja el a finom bőrfelületet és tartósan biztosít komfortérzetet a szemeknek.

Kövesd a Krémikust Instán és FB-on is!


Felhasználási feltételek

Az oldalon szereplő cikkek, a legtöbb leírás, előtte-utána kép Mészáros Dóra szellemi tulajdona. Másolása, közzététele csak előzetes írásos engedéllyel, az eredeti forrás (pl. az adott aloldal linkjének) feltüntetésével lehetséges. Ilyen irányú kéréssel kérlek, fordulj hozzám a carted.ora@gmail.com címen!


Adatvédelem

Adataid védelméről (GDPR) a tájékoztatót ide kattintva érheted el.

Itt találsz meg:

1015 Budapest,

Csalogány utca 28.

MH Kozmetika


Bejelentkezés: +36 30 938 9240

Csak készpénzes fizetés lehetséges!