Fájdalommentes problémamegoldó kezelések

Akne-kezelés, bőrtömörség-növelés és couperosás arcbőr kezelése fájdalommentesen

1 ismerkedős, illetve 6 alkalom kúraszerűen (kezeléssorozatban érhetjük el a legtartósabb hatást)

A kezelés lépései:

1. Kezelendő bőrprobléma(k) megállapítása, bőrtípus

diagnosztizálása, esetleges kémiai anyagra való érzékenység feljegyzése.

Megbeszéljük, hogy az elérni kívánt eredményhez előreláthatólag hány alkalom szükséges és milyen időközönként. (Általában hetente, kéthetente szoktak járni vendégeim). Előfordulhat, hogy az általános 6 alkalmon felül szükség van még 1-2-re, de ezt úgyis mindig a kúra közben tapasztalt állapotjavulás függvényében döntjük el.

2. Letisztítás bőrtípusnak megfelelő lemosóval,

peelingezés enzimes vagy enyhe savas szérummal.

3.A vendég igényeire, bőrproblémájára szabott, egyedi Mesotica hatóanyagkoktél bevitele elektroporációval vagy lézerultrahanggal, illetve fényterápiával.

A koktél tartalmazhat sejtkommunikációt, kollagéntermelést fokozó vagy éppen gyulladáscsökkentő peptideket, feltöltő vitaminokat, ásványi anyagokat, hialuronsavat stb.

Fél évvel a kúra után

4. Egyedileg kiválasztott hatóanyagos, regeneráló maszk

kerül a bőrre, míg a Vendég relaxál. Ezalatt átmasszírozom a vállakat, dekoltázst, vagy reflexpont-masszázst végzek az arcon. A maszk nyugtatja az esetlegesen enyhén kipirult bőrt (az anyagcsere fokozódása miatt), illetve támogatja

a sejtkommunikációt, antioxidáns hatású.

5. Végezetül fényvédős, illetve bőrvédő hatású krém

kerül az arcra, nyakra, dekoltázsra. Ha a Vendég is beleegyezik, a kezelni kívánt területről fényképet készítek (kérésre természetesen minimalizálom a felismerhetőséget). Így nyomon tudjuk követni kezelésről kezelésre a bőr változását. A kúra végén előtte-utána összeállítást készítek, melyet a vendég lát legelőször a kozmetikában. Ha beleegyezik, közösségi felületeimen is megtekintheti majd az eredményt.

Kövesd a Krémikust Instán és FB-on is!


Felhasználási feltételek

Az oldalon szereplő cikkek, a legtöbb leírás, előtte-utána kép Mészáros Dóra szellemi tulajdona. Másolása, közzététele csak előzetes írásos engedéllyel, az eredeti forrás (pl. az adott aloldal linkjének) feltüntetésével lehetséges. Ilyen irányú kéréssel kérlek, fordulj hozzám a carted.ora@gmail.com címen!


Adatvédelem

Adataid védelméről (GDPR) a tájékoztatót ide kattintva érheted el.

Itt találsz meg:

1015 Budapest,

Csalogány utca 28.

MH Kozmetika


Bejelentkezés: +36 30 938 9240

Az időpontfoglalás menetét ITT találod!


Készpénzes és átutalásos fizetés is lehetséges.