Problémamegoldó kúra ( + választható savas mélyhámlasztással)

 1 ismerkedős, illetve 6 alkalom kúraszerűen

A kezelés lépései:

1 Kezelendő bőrprobléma(k) megállapítása, bőrtípus diagnosztizálása, esetleges kémiai anyagra való érzékenység feljegyzése. Megbeszéljük, hogy az elérni kívánt eredményhez előreláthatólag hány alkalom szükséges és milyen időközönként. (Általában hetente, kéthetente szoktak járni Vendégeim). Előfordulhat, hogy az általános 6 alkalmon felül szükség van még 1-2-re, de ezt úgyis mindig a kúra közben tapasztalt állapotjavulás függvényében döntjük el a Vendéggel.

2 Letisztítás bőrtípusnak megfelelő lemosóval, peelingezés enzimes vagy enyhe savas szérummal. Ha mélyhámlasztást is tartalmaz a kúra, akkor itt kerül fel a speciális sav-komplex, mely a felületi, finom hámoldás mellett a bőr mélyebb rétegeinek megújítását, anyagcseréjének fokozását, pigmentációs folyamatainak szabályozását is elvégzi.

3A Vendég igényeire szabott, egyedi Mesotica Peptidkombináció bevitele ultrahanggal vagy elektroporációval. Az elektrokozmetikai eszköz megválasztása a bőr aktuális állapotától függ (az ultrahang például a hatóanyag-felszívódást serkentő tulajdonságán kívül kifejezetten jó hatású a hegszövetek lazításában.)

4Egyedileg kiválasztott hatóanyagos fátyolmaszk kerül a bőrre, míg a Vendég relaxál. Ezalatt átmasszírozom a vállakat, dekoltázst, férfiaknál a vállakat vagy a fejbőrt. A fátyolmaszk nyugtatja az esetlegesen enyhén kipirult bőrt (az anyagcsere fokozódása miatt), illetve támogatja a sejtkommunikációt, antioxidáns hatású.

5Végezetül fényvédős, illetve bőrvédő hatású krém kerül az arcra, nyakra, dekoltázsra. Ha a Vendég is  beleegyezik, a kezelni kívánt területről fényképet készítek (kérésre természetesen minimalizálom a felismerhetőség esélyét is). Így nyomon tudjuk követni kezelésről kezelésre a bőr változását. A kúra végén előtte-utána összeállítást készítek, melyet a Vendég lát legelőször a kozmetikában. Ha beleegyezik, közösségi felületeimen is megtekintheti majd az eredményt.