Gyémántfejes mikrodermabrázió

  • Home
  • Gyémántfejes mikrodermabrázió

Gyémántfejes mikrodermabrázió

A mikrodermabráziós kezelés során felszámoljuk a túlzásba vitt napozás vagy az öregedés (az anyagcsere-folyamatok lassulása) okozta szarufelhalmozódást – mely gátolja a bőrlégzést – és finomítjuk a felületi ráncokat. Ezzel felkészítjük bőrünket a további hatóanyagok bemasszírozására, ultrahanggal történő bevitelére, melyek az elhalt szarusejtek alapos eltávolításával sokkal eredményesebben jutnak a mélyebb rétegekbe.

A mikrodermabráziós kezelés során a kezelőfejben keletkező vákuum szorosan hozzátapasztja a bőrt a gyémántporral bevont csiszolófejhez, melynek mozgatásával érhető el a pórusok finomítása, a bőr megújítása. A mozdulat közben mindig ki van feszítve az éppen kezelt bőrfelület, így a kezelés fájdalommentes, és a vákuum ereje sem érezhető oly’ mértékben, nem okoz véraláfutást, egyéb maradandó nyomot. (Enyhe kipirosodást eredményezhet a kezelés, de ez hamar elmúlik.)

A fényvédelem rendkívül fontos napfényben szegény időszakban is, így minden egyes mikrodermabráziós kezelés végeztével UV-védő krém kerül felsimításra az arcbőrre.

 

 

Mely esetekben ajánlott a kezelés?

– Tágpórusú, szeborreás bőr finomítására
– Megvastagodott, száraz bőr esetén
– A felületi (dehidratált bőrképből eredő) ráncok kisimítására

Mikor kerülendő az eljárás?

– Gyulladásban lévő, aknés bőrök esetén
– Gyakran kipiruló, rendkívül érzékeny bőröknél
– Kezeletlen cukorbetegség esetén
– Roaccután-kezelés alatt
– Gyakori szoláriumozás alatt
– AHA-kezelés előtt és után 72 óráig
– Fényérzékenyítő gyógyszerek szedése mellett
– A rosacea minden fajtája esetén

 

(kép forrása: google/sonyadakar.com)