A kezelést a magyar bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztett Dr Derm elektrokozmetikai gépével (Mezoforte) végzem. További információ: www.drderm.net

A mezoterápiáról:

Az elektrokozmetikai kezelések elsődleges célja az egészséges, fiatalos bőrkép eléréséhez szükséges hatóanyagok bejuttatása a bőr különböző rétegeibe. Azonban a tiszta, tápláló anyagok mélyrétegi hasznosulásának elősegítése sokszor nem egyszerű a bőr természetes védekezési mechanizmusai miatt.

Az elektroporáció (tű nélküli mezoterápiás kezelés) alkalmazása révén a bőr (az arra kerülő – káros vagy éppen jótékony – kémiai anyagok mély felszívódását gátló) barrier-funkcióját “kikapcsoljuk” a kezelés idejére, hogy a lefertőtlenített bőrfelületre felvitt tiszta, steril mezoterápiás ampullák felszívódhassanak.

Hogyan működik és miért szenzációs ez az eljárás?

Teljesen fájdalommentes.

A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre – a bőrfelszín felmelegítése nélkül – egészen a mélyebb rétegekig, átmenetileg kikapcsolva a barriert. Ezért is hatékonyabb, mint az ultrahangos hatóanyag-bevitel, hiszen annál csak a bőr felsőbb rétegeinek felmelegítését érjük el, de a rezgések a bőrbarriert nem bontják meg.

Hogyan zajlik a kezelés?

A tű nélküli mezoterápiás hatóanyag-bevitelt a Mezoforte bőrfiatalító kezelésbe (kattints a kifejezésre!) építve, illetve kezeléseknél hatóanyag-bevitelre alkalmazom, mely komplex táplálást és megújítást nyújt a bőr mélyebben fekvő rétegeinek is.

A kezelés ellenjavallatai:

  • Pacemaker
  • Terhesség ideje alatt
  • Lázas páciensnél
  • Daganatos betegség esetén
  • Trombózis
  • A kezelendő bőrfelületet érintő herpesz (vagy más vírusos állapot), gomba, baktérium okozta fertőzésnél
  • Aknés csomók, ciszták esetén (Acne nodulocystica, Acne conglobata)