Fenntartó kezelésem – nevétől elvonatkoztatva – akár első alkalmas, ismerkedő, kényeztető kezelésnek is választható, ha a cél a bőrtípus pontos meghatározása, a bőr táplálása vitaminokkal, ásványi anyagokkal, annak hidratálása, az öregedés jeleinek halványítása. Minden Fenntartó kezelés egyedi, az adott Vendég saját bőrének megfelelően összeállított és tartalmaz 30 perces masszázst a gépi hatóanyag-bevitelen felül.

A kezelés lépései:

Első alkalom esetén bőrdiagnosztizálás, egyébként állapotfelmérés, felkészülés a kezelésre

Smink eltávolítása micellás vízzel, arc-nyak-dekoltázs letisztítása arctejjel vagy – géllel

Tonizálás

Elhalt hámsejtek eltávolítása enzimes vagy enyhe AHA savas peelinggel

Itt javasolható bőrtípus függvényében hidroabráziós bőrfinomítás – ennek áráról Árjegyzékemben találsz bővebb információt.

Fenntartó kezelés előtt – és után

Bőrállapotnak, -igénynek megfelelő hidratáló/bőrfeltöltő/vitaminos/oxigenizáló stb. ampulla bevitele iontoforézissel/ultrahanggal/tű nélkül mezoterápiával. Az elektrokozmetikai eszköz megválasztása a Vendég igényeihez, illetve az ampulla összetételéhez, állagához mérten történik.

30 perces arc-nyak-váll-dekoltázs-felkarmasszázs bőrtápláló olajokkal és finom, 100%-os tisztaságú illóolajokkal. A masszázs erőssége és típusa szintén a bőrfelszín és az izmok, kötőszövetek egyedi állapotához idomul. Célja az idegek ellazítása, megnyugatása, esetleg a bőr izomtónusának, ezáltal a bőr feszességének fokozása, vagy éppen az ödémásabb részek látványos mérséklése stb.

Kétféle tápláló maszk kerül felvitelre az arcra és a nyakra-dekoltázsra: 1 az adott, éppen feltűnt bőrproblémára (bőrszárazság, bőrpír, dehidratáltság, fénylő bőr, akár ödémás bőr) és 1 másik az alap bőrtípus kiegyenlítésére (mélyrétegi vízhiányos avagy érett, megereszkedett, petyhüdt, zsírhiányos avagy elvékonyodott, száraz, mitesszermentes, zsíros avagy zsírosan fénylő, mitesszeres, tág pórusú stb.)

Végezetül szemkörnyékápoló és bőrtípusnak megfelelő, ápoló krém kerül a kezelt területekre.