Fenntartó kezelésemet havi rendszerességgel ajánlom Vendégeimnek, ha nem tisztító, hanem inkább tápláló, a bőr optimális egészségi állapotát újgenerációs peptidekkel, ásványi anyagokkal, vitaminokkal fenntartó kezelésre van szükség. Ez a kezeléstípus akár első alkalmas, ismerkedő, kényeztető kezelésnek is választható, ha a bőrtípus, és azon felül a kezelendő bőrproblémák első alkalmas, pontos meghatározása a cél. Minden Fenntartó kezelés egyedi, az adott Vendég saját bőrének megfelelően összeállított és tartalmaz 30 perces kényeztető masszázst a gépi (iontoforézises, ultrahangos vagy mezoterápiás) hatóanyag-bevitelen felül.

A kezelés lépései:

Első alkalom esetén bőrdiagnosztizálás, bőrápolási rutin megbeszélése, egyébként állapotfelmérés, felkészülés a kezelésre

1. Letisztítás a bőr állapotának megfelelő termékekkel

2. Tonizálás

3. Elhalt hámsejtek eltávolítása enzimes vagy AHA savas peelinggel

Fenntartó kezelés előtt – és után

4. Bőrállapotnak megfelelő, egyedileg összeállított Mesotica peptid-kombináció bevitele géppel. Az elektrokozmetikai eszköz (mezoterápia, ultrahang, iontoforézis) megválasztása a Vendég bőrének aktuális igényeihez, érzékenységéhez mérten történik.

5. Koncentrált, sejtanyagcserét, hidratációt fokozó, nyugtató hatóanyagokban gazdag Mesotica fátyolmaszk kerül az arcra, nyakra.

6. 30 perces arc-nyak-váll-dekoltázs-felkarmasszázs bőrtápláló, természetes olajokkal, vajakkal, illóolajokkal készült masszázskrémmel. A masszázs erőssége és típusa szintén a bőrfelszín és az izmok, kötőszövetek egyedi állapotához idomul. Célja az idegek ellazítása, megnyugatása, esetleg a bőr izomtónusának, ezáltal a bőr feszességének fokozása, vagy éppen az ödémásabb részek látványos mérséklése stb.

7. Végezetül szemkörnyékápoló és bőrtípusnak megfelelő, ápoló krém kerül a kezelt területekre.