Rádiófrekvencia + tű nélküli mezoterápia + CryoTyte®

A rendkívül látványos, egyaránt testet-lelket feltöltő, igazi kikapcsolódást nyújtó Mezoforte bőrfiatalító kezelést a magyar bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztett Dr Derm rádiófrekvenciás és tű nélküli mezoterápiás gépével végzem (további információkért kattints a kívánt szavakra!)

A kezelés lépései:

Alapos letisztítás micellás vízzel és arctejjel vagy géllel

A bőr típusának, állapotának megfelelő peelingezés (esetenként hidroabrázió is ajánlott!)

Tonizálás finom hamamelisz- vagy rózsavízzel

Különleges, melegítő hatású géllel végzett rádiófrekvenciás átsimítás az arcfeleken. A Vendég kellemes mélyrétegi felmelegedésről számol be a rádiófrekvenciás hullám által keltett energiát érezve.

A bőrfelület lefertőtlenítése, felkészítése a hatóanyag-bevitelre

Elektroporációs (tű nélküli mezoterápiás) steril, egyénileg kiválasztott hatóanyagok fájdalommentes bevitele az arc és a sokszor ápolásra, feszesítésre szoruló nyak bőrébe is. A kezelés alatt nem érezhetünk különösebben semmit, az elektromágneses impulzusok nem ingerlik az idegeket.

CryoTyte® krioterápiás és hatóanyag-csapdát létrehozó kezelés (az enyhe hideg hatására összehúzódnak a pórusok a bevitt hatóanyagok felett). A hideghatás 1-2 perc alatt megszokható, kellemesen hűvös érzetet ad.

Tápláló, relaxáló alginát algás maszk felhelyezése az arcra, nyakra, dekoltázsra, közben finom kéz-karmasszázst kap a Vendég.

Feltöltő/energizáló szemkörnyékápoló bemasszírozása

Végezetül bőrtípusnak megfelelő védő, ápoló, ránctalanító krém bemasszírozása az arc-nyak-dekoltázs bőrébe.

Egy alkalom eredménye előtte-utána