Új! Bőrmegújító AHA-savas-mikrotűs kúra

  • Home
  • Új! Bőrmegújító AHA-savas-mikrotűs kúra

A mesopen/dermaroller varázslatos bőrfiatalító hatását a savas hámlasztás bőrmegújító tulajdonságával ötvözve a Biodroga MD kifejlesztett egy új kúrasorozatot, melyben 20-30%-os koncentrációjú, finom hámoldó savat, kiemelkedően magas hatóanyag-tartalmú, tiszta szérumokat és az utóbbiakat maximális hasznosulásra serkentő, mikrotűs dermarollert alkalmazunk.

A 0,25-0,5 milliméter tűhosszúságú dermaroller hatása a dehidratáció, dohányzás, napfény okozta pigmentfoltok, megereszkedett bőr javításában kiemelkedő, de tág pórusok esetében is látványos eredményt ad.

Hatásmechanizmusa, javallatai, ellenjavallatai azonosak a mesopenével, melyekről bővebben ITT írok.

A kombinált kezelés lépései:

A bőr alapos letisztítása, tonizálása után felvisszük a kíméletes 20-30%-os vagy bőrprobléma-specifikus (anti-aging/problémás bőr/érzékeny bőr) savat az arcbőrre.

A hatóidő letelte és a pH-semlegesítő lemosása után fertőtlenítjük a bőrfelületet. Felvisszük az egyénileg kiválasztott Biodroga MD szérumokat, melyeket a mikrotűs dermarollerrel beviszünk a bőrbe. A vendég úgy érezheti, mintha valamilyen érdes felületű tárgy érne a bőréhez, a homlokon, száj körül érzékenyebben reagálhat rá.

Felvisszük a megújult bőrre a Biodroga MD Restrukturáló koncentrátum + Hialuronsav gélkoncentrátum keverékét, mely azonnal megnyugtatja az enyhén kipirosodott bőrt.

Végezetül fényvédő faktorral ellátott Biodroga MD krémet alkalmazunk a kezelt bőrfelületen. A kúra közbeni, elengedhetetlen otthoni ápoláshoz szintén Biodroga MD, bőrtípusnak megfelelő, faktoros terméket kap a Vendég.

A Vendég kisimult, feltöltődött, hidratált bőrrel tér haza. A kúra minimum 4 alkalomból áll, melyet 2-3 hetente egyszer alkalmazunk. A bőrprobléma súlyosságától és a Vendég bőrének egyéni javulásától függően szükség lehet kiegészítő alkalmakra is.