A márka termékeit a kozmetikai kezelések otthoni kiegészítéseként ajánlom Vendégeim egyedi bőrállapotához mérten.

Fitoterápia

+ Bőrgyógyászat

+ Biotechnológia

+ Kozmetológia

= BIODROGA MD™

A BIODROGA több szakterületet átölelő kutatásának eredményeképpen megalkotta a forradalmian új BIODROGA MD™ orvoskozmetikai termékcsaládot, mely a bőrápolást kombinálja a gyógyászattal. Különleges ápolás, amely tökéletesen megfelel bőrünk minden igényének. Alkalmazása éppen úgy ajánlott medical spa-kban, bőrgyógyászati klinikákon, kozmetikákban, mint ahogy például invazív szépészeti beavatkozások előtt és után.

DERMA MEMBRÁN KOMPLEX – A „HATÓANYAG BESZÁLLÍTÓ”biodroga md laboratorium
A kozmetikai tudomány által létrehozott bőrkompatibilis rendszer egyenesen a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a legújabb fejlesztésű összetevőket, hogy minél látványosabb eredményeket érhessünk el.

PEPTIDEK = NEUROTRANSZMITTEREK ÉS STIMULÁNSOK – AZ „INDÍTÓKULCSOK”
A speciális peptidek támogatják a bőr természetes folyamatait és megújulását.BIODROGA MD olyan különleges peptidekkel dolgozik, mint a tripeptidek, (kollagén szintézis stimulálása), hexapeptidek (kozmetikai botox), és a csecsemőmirigy peptidek (természetes védelmi és öregedési folyamatokat gátló összetevő). A természetes stimulánsok, mint a mikroalga-kivonat, javítják a kötőszövet kollagén termelését.

Biodroga MD tudományNÖVÉNYI FELTÖLTŐK – A „KIEGYENSÚLYOZÓK”
A kizárólag növényi hatóanyagok, phito-hormonok ellensúlyozzák a hormonális bőröregedést, normalizálják a bőr anyagcseréjét, így annak tömörsége és rugalmassága is javul. A BIODROGA MD olyan speciális hatóanyagokat alklalmaz a készítményeiben, mint a jamgyökér, a szója és a vöröshere kivonatok. Mivel messzemenően bőrkompatibilisek, egészen érzékeny bőröknél is kiválóan alkalmazhatók (az orvostudomány a sebgyógyításban és a regenerációban alkalmazza őket).

ALLERGÉNMENTES – ALAPVETŐ GYENGÉDSÉG
Minden BIODROGA MD™ termék MENTES

  • az ásványi olajoktól,
  • emulgeátoroktól,
  • parabénektől,
  • színezőanyagoktól,
  • szintetikus illatanyagoktól
  • és polietilén-glikoltól (PEG).

A készítmények illatmentesek vagy csak természetes eredetű illatanyagot tartalmaznak.