Új! Energetizáló zöldkávés rituálé

  • Home
  • Új! Energetizáló zöldkávés rituálé

Ez a különleges, kávéillatú, antioxidánsokkal teli kezelés a zöldkávé, növényi taurin, alga és a vörös szőlő kivonatainak köszönhetően hatékonyan lép fel a kimerültség, fáradtság és stressz okozta bőrtünetek ellen. Azzal, hogy felébreszti az “alvó” bőrsejteket, kisimult, sugárzó, energiával teli bőrképet eredményez.

Az arc, nyak, dekoltázs bőrének finom arctejes letisztítása, peelingezése után felvisszük a területre a BIODROGA champagne-i vörös szőlőkivonatos szérumát, majd meleg kávépárnákkal energetizáljuk az arc idegkilépési pontjait, felfrissítjük a szomjazó bőrt.

Felhelyezzük a BIODROGA Luxus szőlő energia fátyolmaszkját, a  meleg kávépárnákat pedig a szegycsontra helyezzük, így aktivizálva a csecsemőmirigyet, az immunrendszer támogatásáért. A hatóidő alatt meleg olajos, kényeztető karmasszázsban részesül a Vendég. A körülvevő levegőt betölti a finom, melengető kávéillat.

Ezután vitalizáló, felfrissítő arc-nyak-dekoltázsmasszázst kap a Vendég a BIODROGA Energize & Perfect, zöldkávét és kétféle hialuronsavat tartalmazó krémjével.

A szem fáradt bőre sem marad ápolás nélkül: a termékcsalád könnyed, élénkítő szemkörnyékápolója gondoskodik erről.

A Vendég láthatóan kisimultabb, üdébb bőrképpel és feltöltődött lélekkel távozik eme különleges, kávéillatú rituáléról.