Lunch-break expressz látványos kezelésemhez a világon egyedülálló módon, teljes mértékben Németországban gyártott Biodroga fátyolmaszkokat alkalmazom, melyek rengeteg bőrproblémára kínálnak gyógyírt, többek között:

megereszkedett, kontúrját vesztett

dehidratált

fakó, sápadt, stresszes

érzékeny

rosaceás

fáradt

aknés, tisztátalan bőrre 

Miért egyedülállóak a Biodroga fátyolmaszkjai?

A fátyolmaszk anyagától kezdve az azt átitató hatóanyagon át a készítmény csomagolásáig mindent Baden-Badenben, a Biodroga gyárában készítenek. Garantált a német minőség.

Eddig csak a koreai fátyolmaszk anyaga volt elérhető szerte a világon, amit a különböző cégek saját hatóanyagaikkal átitatva árulták, de a Biodroga vásárolt egy ilyen gyártókészüléket, mellyel “házon belül” képesek legyártani a maszkokat a finom cellulóz anyagtól a hatóanyaggal való átitatáson át a záró csomagolásig. Így teljes a felügyelet a lapmaszkok anyagának tisztaságát, minőségét illetően, hogy bőrünk a legjobb ápolásban részesülhessen.

A Biodroga azonban itt nem állt meg a fejlesztésben, a gyártó gépbe egy önmagát tisztító berendezést is szerelt, mely bizonyos darabszám után átmossa az egész szerkezetet, így majdhogynem patikai tisztaságú termékeket dob piacra a cég!

Egyenként csomagolt, külön fedőfóliával ellátott maszkokat készítenek. Felhelyezésnél így a kozmetikus keze nem ér a maszk bőrrel érintkező részéhez, így tulajdonképpen “sterilen” történik a hatóanyagbevitel, a kitisztított bőr baktériumoktól való megóvásához például tökéletesen hozzájárul!

A maszk anyaga 100%-ban biológiailag lebomló cellulózból készül, így nem terheli a környezetet!

A legkörültekintőbben válogatott hatóanyagok (peptidek, őssejtek, alga-, arany- és kaviárkivonatok stb.) a felvitelt követően azonnal megkezdik célzott felszívódásukat a bőrbe anélkül, hogy egy cseppjük is kárba vesszen, ugyanis a maszk fedőanyaga ezt megakadályozza: abban tartja az ápoló anyagokat, a nedvességet és így adja át mindezt a bőrnek 10-15 percen keresztül.

Ultrahangos hatóanyag-bevitel helyett alkalmazom ezt a maszkot, így azoknak is ajánlott, akiknek fémimplantátumuk van az arc csontjai között vagy pacemakerrel rendelkeznek!

(Azon Vendégeknél, akik nem viselik jól magukon ezt a fajta maszkot – bár a szemeket, orrot, szájat szabadon hagyja, de – bezártság-érzetük miatt, természetesen helyettesítem a fátyolmaszkot szintén kiemelkedő hatóanyag-tartalmú, más Biodroga termékkel.)