Kitti kivirulása

Kitti nemrég jött haza külföldről, ahol rengeteget dolgozott és bőre bizony megsínylette a kinti hűvös és a benti meleg levegőt. Elsődleges cél volt, hogy a pórusok kíméletes tisztítása mellett a homlok középső részén és az orcákon megjelenő piros, hámló, száraz részeket hidratáljuk, nyugtassuk.

A kezelés előtt

Kitti bőrtípusa elsősorban korpás-szeborreás, felszíni vízhiánnyal, tehát érdesnek, de enyhén zsírosnak is érzi. Mitesszerek láthatók, de a pórusok nem tágak. Emellé a környezeti hatások és a sok munka okozta fáradtság miatt társult a homlok-orca-orrtő hármas bőrpírja, extra szárazsága, irritáltsága.

A terület tisztítása, “nyomkodása” után közvetlen

Szükség volt az irritált részt kihagyva, a pórusok kitisztítására, hogy oxigénhez jussanak a hajszálerek, és hogy a faggyú a felszínre tudjon ürülni, tehát ne okozzon pattanásokat, aknékat a mélyben és szükséges zsírozó tulajdonságának köszönhetően óvja a bőrfelszínt a kiszáradástól. A tisztítást maszkok felvitelei követték. Mézes-vitaminos regeneráló, védő és málna-, illetve algakivonatos krémmaszk került az arcra. Ezután vadárvácska és hialuronsav tartalmú koncentrátum felvitele követte, melyek nyugtatják, regenerálják, tartósan hidratálják a bőrt. Erre jött egy vadgesztenye-kivonatos (érfalerősítő, nyugtató) alginát gumimaszk, mely szinte “benyomta” a koncentrátumot a bőrbe plusz rengeteg nedvességet adott át a bőrnek.

A maszkok után, a záró BB krém előtt

A bőr szinte sóhajtott egyet megkönnyebbülésében, kivirultak a fáradtabb részek, az irritáltak megnyugodtak. A bőr egészségesen ragyogóvá és hidratálttá vált. A kezelés végén már csak egy leheletnyi színezett hidratálót (BB krém) kellett feltennem Kitti friss és üde bőrére.

Te is szeretnél kíméletes módszerekkel megszabadulni a mitesszerektől, aknéktól?

Válaszd Tisztító arckezelésemet!

Érdekel >>