A higiéniáról

Továbbra is rendkívül lényeges szempont a higiénikus környezet fenntartása a szépségszalonban. A koronavírus terjedésére vonatkozó óvintézkedések időszakában pedig kiemelt téma a sokszor használt eszközök gyakori fertőtlenítése, a tisztaság fenntartása.
Én és kolléganőim rendkívüli figyelmet fordítunk ezekre a dolgokra most is, így minden órában hatásosan fertőtlenítjük a villanykapcsolókat, a kilincseket, WC-deszkát, csaptelepeket. A fertőtlenítő kézmosás után törülközők helyett egyszer használatos papírtörlőket és teafaolajos antibakteriális, nedves kéztörlőket használhatnak Vendégeink.

‼️FONTOS! Az óvintézkedések mellett megkérem kedves Vendégeimet, ha a közelmúltban

külföldi országból érkezett haza

orrfolyással, tüsszögéssel, köhögéssel, esetleg lázzal küzd vagy küzdött a napokban,
kérem, telefonon, Messengeren, SMS-ben módosítsa időpontját egy-két héttel későbbi időpontra, vagy amíg teljesen meg nem gyógyult.

Én továbbra is üzemelek teljes valómban, várom kedves Vendégeimet bőrük egészségének, szépségének megóvásával. Egy személlyel foglalkozom egyszerre.

Bármiféle, esetleges működési változással kapcsolatos, rendkívüli hírrel a lehető leghamarabb jelentkezem, tájékoztatom a hozzám ellátogatókat.