Az igazi randimaszk

A Biodroga MD 2017-es újdonságaként üdvözölhetjük többek között az úgynevezett Lakto-Glükán Lifting Maszkot, mely egy tökéletes, esemény előtti (sminkelhető!) maszknak számít. Finom hálóként tartja meg a bőrt, így simítva el a ráncok nagy részét.

MÁSODIK BŐR 3D FESZESÍTŐ MASZK

LÁTVÁNYOS EREDMÉNY REKORDIDŐ ALATT!

A bőrgyógyászati kutatásokat felhasználva a BIODROGA MD megalkotta a géles állagú Lakto-glükán maszkot, mely a maszkok gyorsaságát és látványosságát kombinálja a 3D-s második bőr technológiával. A bőröregedés nagy ellensége nem csak az idő, hanem – főleg a nagyvárosokban – a stressz, az allergének és a légszennyezés, ami tovább gyorsítja a bőr leépülését. Ez az anti-aging maszk mini-lifting hatásával rekordidő alatt észrevehetően és tartósan megemeli az arc kontúrját. A hatóanyagok komplexe képes a bőrt látványosan feltölteni, megemelni, a ráncok mélységét csökkenteni – a hatás azonnali, mégis több órán át tart.

 

 

Főbb összetevői:

A 3D-s glükán biopolymer egy növényi alapú feszesítő összetevő, melyet a manióka gyümölcséből nyernek. Tökéletesen alkalmazkodik a bőr mikroszerkezetéhez, amivel egy pillanat alatt feszesítő hatást ér el. A maszk a “mimikázás” következtében sem ül meg a nagyobb, látható ráncokban. Továbbá nem hagy ragacsos, olajos érzetet maga után, így az esetleges smink is szépen mutat rajta.

A második bőr glykopolymer egy második filmet képez, mely nemcsak azonnali feszesítést ad, hanem jelentős védelmet nyújt a környezeti stressz és az allergének ellen. A hatóanyagot egy Indonéziában élő melegvízi alga és a dél-amerikai pillangófa kivonatából nyerik.

A laktobionikus sav a PHA-savak közé tartozó újgenerációs antioxidáns. Segít a bőr nedvességtartalmának növelésében, ezzel támogatja a többi összetevő hatékonyságát. Molekulaszerkezetének köszönhetően olyan bőrelváltozások esetén is sikeresen alkalmazható, mint a rosacea vagy a psoriasis.

Szívből ajánlom esküvők, színházi vagy egyéb, dekoratív megjelenést kívánó programok előtt. További információ a termékről személyesen vagy telefonon.

 

(A címoldali kép és a termék leírásának forrása: biodrogamd.hu. Az előtte-utána kép Mészáros Dóra tulajdona.)

Mészáros Dóra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.